Air Serbia proglašena liderom na tržištu avio kompanija

25.01.2017 11:09
slika

Vodeći globalni medij koji prati dešavanja u avio-kompanijama širom svijeta i komercijalnom avio transportu Air Transport World proglasio je Air Serbiju za lidera na tržištu avio kompanija za 2017. godinu.

Urednički tim ATW odabrao je avio kompaniju Air Serbia zbog njenog izvanrednog napretka tokom posljednje tri godine, koji je kulminirao u junu 2016. godine pokretanjem direktnih letova za New York, čime je Air Serbia postala jedina avio kompanija u jugoistočnoj Evropi koja nudi transatlantske letove za SAD.

Ais Serbia je prva avio kompanija iz regiona koja je dobila ovakvu nagradu na globalnom nivou, a prepoznata je zbog inovativnih proizvoda i usluga i dobrih poslovnih strategija koje su doprinijele da se razlikuje od konkurencije u Jugoistočnoj Evropi, dok u isto vrijeme širi svoju mrežu, unapređuje prihode, bazu klijenata i prepoznatljivost brenda, saopšteno je iz Air Serbije.

Nagrada za lidera na tržištu avio kompanija biće uručena kompaniji Air Serbia na 43. ATW dodjeli godišnjih nagrada za dostignuća u avio-industriji na gala večeri koja će biti održana 28. marta u New Yorku.

Air Serbia počela je sa radom kao nacionalni avio prevoznik Republike Srbije u oktobru 2013. godine.

Prijavite se na besplatni newsletter Pregled regije i budite u toku sa regionalnim vijestima, analizama, poreskim i zakonodavnim promjenama, poslovnim prilikama, mogućnostima za novi posao...

Vaša e-mail adresa    

Ako ne želite više da primate besplatan newsletter, to uradite sa dva klika.