Uskoro odluka o koncesiji za Aerodrom “Nikola Tesla”

08.02.2017 14:52
slika

U narednih nekoliko nedjelja očekuje se odluka o tome na koji način i kada će biti pokrenut proces davanja Aerodroma „Nikola Tesla“ (AERO) pod koncesiju, izjavio je juče gradonačelnik Beograda Siniša Mali i naveo da se do kraja godine može očekivati privatizacija Jat tehnike.

Mali je za TV Pink rekao da se očekuje odluka o davanju koncesije na Aerodrom kako bi se uložilo mnogo više novca u njegov razvoj i poboljšanje infrastrukture i kako bi upravljanje bilo preuzeto od velike renomirane kompanije. Gradonačelnik Beograda dodaje da i kada je riječ o Aerodromu ima prostora da se naprave pomaci po pitanju kvaliteta usluga i infrastrukture i eventualno igradnje nove piste.

Upitan o privatizaciji Jat tehnike, Mali kaže da se na tome radi i da se može očekivati da će se to pitanje rešiti do kraja godine. „Jat tehnika je kompanija koja ima veliki potencijal“, dodao je Mali.

Prijavite se na besplatni newsletter Pregled regije i budite u toku sa regionalnim vijestima, analizama, poreskim i zakonodavnim promjenama, poslovnim prilikama, mogućnostima za novi posao...

Vaša e-mail adresa    

Ako ne želite više da primate besplatan newsletter, to uradite sa dva klika.