Za sistem za internet kupovinu autobuskih karata za JI Evropu potrebno 30.000 USD

20.11.2013 13:08
slika

Na stranici Indiegogo u toku je kampanja za prikupljanje sredstava za izradu sistema za internet kupovinu autobuskih karata za jugoističnu Evropu Balkanviator.com.

Za realizaciju ideje, kampanjom koja je počela 15. novembra i trajaće do 10. decembra, autori projekta će pokušati da prikupe 30.000 dolara.

"Jedini način da sada kupite karte za autobuse u JI Evropi je fizičko plaćanje na stanicama, što znači da putnik nije u mogućnosti da planira putovanje unaprijed. Mogućnost da kartu za autobus kupite unaprijed, putem interneta, obezbijediće putnicima da izbjegnu čekanja u redovima i neće morati da brinu da li će ili ne u autobusu biti slobodnog mjesta", navode autori.

Stranica Balkanviator.com, koja je prevedena na osam jezika, već sada sadrži preko 2.000 redova vožnje i kontakt informacije za preko 1.000 autobuskih prevoznika na području JI Evrope, informacije o taksi službama, te inofrmacije o zajedničkim vožnjama (carpool). ku ka

Cilj autora je da, nakon uspješnog završetka kampanje na sajtu Indiegogo 10. decembra, prve karte za kupovinu internetu korisnicima ponude već od februara.

Prijavite se na besplatni newsletter Pregled regije i budite u toku sa regionalnim vijestima, analizama, poreskim i zakonodavnim promjenama, poslovnim prilikama, mogućnostima za novi posao...

Vaša e-mail adresa    

Ako ne želite više da primate besplatan newsletter, to uradite sa dva klika.