Počela javna rasprava o Zakonu o energetici

04.08.2014 12:43
slika

Javna rasprava o Nacrtu zakona o energetici počela je danas i trajaće do 15. septembra, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

Ministarstvo je, kao obrađivač zakona, pozvalo građane, državne organe, jedinice lokalne samouprave, naučne i stručne institucije, strukovna udruženja, nevladine i međunarodne organizacije, medije i ostale zainteresovane subjekte da daju doprinos u razmatranju Nacrta zakona o energetici.

„Od javne rasprave se očekuje da podstakne stručnjake i širu javnost da se uključe u proces rasprave i daju konkretne predloge, mišljenja i komentare na Nacrt zakona“, rekli su iz Ministarstva a prenosi Mina business.

Centralni okrugli sto u okviru javne rasprave će se održati u Podgorici 10. septembra u sali Rektorata Univerziteta Crne Gore.

Nacrt zakona će biti dostupan javnosti tokom javne rasprave na sajtu www.mek.gov.me, a sugestije i primjedbe mogu se slati elektronskim putem na e-mail adrese ana.asanovic@mek.gov.me, radmila.damjanovic@mek.gov.me i maja.bogavac@mek.gov.me, ili direktno na arhivu Ministarstva ekonomije.

Prijavite se na besplatni newsletter Pregled regije i budite u toku sa regionalnim vijestima, analizama, poreskim i zakonodavnim promjenama, poslovnim prilikama, mogućnostima za novi posao...

Vaša e-mail adresa    

Ako ne želite više da primate besplatan newsletter, to uradite sa dva klika.