Tenderi i poslovne prilike

28.05.2015 13:21
slika
  • Slovenska općina Logatec je objavila tender za dobavku električne energije za razdoblje od 1. januara 2016 do 31. decembra 2017. Više informacija na http://skrci.me/GYiVz.

  • Hrvatska općina Podstrana je objavila tender za nabavu i ugradnju (montaža i spajanje) led cestovnih svjetiljki s pripadajućim materijalom za rekonstrukciju javne rasvjete primjenom mjera energetske učinkovitosti i zaštite od svjetlosnog onečišćenja. Više informacija na http://skrci.me/EwXdH.

  • Poduzeće Željeznička infrastruktura Crne Gore je objavilo tender za  obnovu željezničkih pruga. Više informacija na http://skrci.me/xkBTD.

  • EUFOR u BiH je objavio prethodnu obavijest za nabavu i isporuku pet mini SUV terenca/crossover terenca. Planirani datum početka postupka nabave 2.juli 2015. Više informacija na http://skrci.me/sKlQA.

  • Srpsko Ministarstvo unutrašnjih poslova je objavio poziv za podnošenje ponuda u otvorenom postupku javne nabavke gaziranih sokova za potrebe Ministarstva. Više informacija na http://skrci.me/abRMT.

  • Javno poduzeće Makedonske ceste (Makedonijapat) je objavilo tender za  razni građevinski kamen. Više informacija na http://skrci.me/e6Kxo.

Prijavite se na besplatni newsletter Pregled regije i budite u toku sa regionalnim vijestima, analizama, poreskim i zakonodavnim promjenama, poslovnim prilikama, mogućnostima za novi posao...

Vaša e-mail adresa    

Ako ne želite više da primate besplatan newsletter, to uradite sa dva klika.